SMD Stern Podia

Sinds 1985 ontwerpt, ontwikkelt, produceert en certificeert SMD 100% Made in Italy Stern Podia medische hulpmiddelen voor de podotherapeutische sector: podotherapeutische stoelen, podotherapie-units, slijpboxen, thermovormers en accessoires.

ARCADIA

Podotherapeutische stoel met pantograafstructuur, 350° draaibaar en progressieve rem. Uitgerust met een draadloos bedieningspedaal met 3 geheugens en automatische terugkeer naar de nulpositie, stelt de Arcadia u in staat om 3 gemotoriseerde bewegingen uit te voeren: omlaag/omhoog , trendelenburg en rugleuning. Afhankelijk van het model kan hij worden uitgerust met 3, 4 of 5 motoren.

ORION

Podotherapeutische stoel met telescopische dubbele kolomstructuur, 350° draaibaar en progressieve rem. Uitgerust met een draadloos bedieningspedaal met 3 geheugens en automatische terugkeer naar de nulpositie, stelt de Orion u in staat om 3 gemotoriseerde bewegingen uit te voeren: omlaag / omhoog, trendelenburg en rugleuning. Afhankelijk van het model kan hij worden uitgerust met 3, 4 of 5 motoren.

PLEION X

Podotherapeutische stoel met pantograafstructuur, 350° draaibaar en progressieve rem. Uitgerust met een draadloos bedieningspedaal met 3 geheugens en automatische terugkeer naar de nulpositie, stelt de Pleion X u in staat om 2 gemotoriseerde bewegingen uit te voeren: omlaag / omhoog en trendelenburg. Afhankelijk van het model kan hij worden uitgerust met 2, 3 of 4 motoren.

PLEION S

Podotherapeutische stoel met pantograafstructuur, 350° draaibaar en progressieve effectrem. Met Pleion S kunt u 2 gemotoriseerde bewegingen uitvoeren: omlaag / omhoog en trendelenburg.

LYRA

Podotherapeutische stoel met pantograafstructuur. Met Lyra kun je 2 gemotoriseerde bewegingen uitvoeren: omlaag / omhoog en trendelenburg

DENEB

Podo-unit uitgerust met een speciale gelede en compenserende arm waarmee u het instrumentenbord zowel horizontaal als verticaal kunt verplaatsen. 7” Touchscreen bedieningspaneel voor de bediening van de instrumenten en de Stern Podia podotherapiestoel.

LUNAR

Podo-unit uitgerust met een scharnierende arm waarmee het instrumentenbord horizontaal kan worden verplaatst. 5” Touchscreen bedieningspaneel voor de bediening van de instrumenten en de Stern Podia podotherapiestoel.

ATLAS

Podo-unit met instrumententablet met hangende slangen. Bedieningspaneel met toetsenbord en LCD-display voor het bedienen van de instrumenten en de Stern Podia podotherapiestoel.

EXAGONO

Combinatie van een podotherapiestoel en een podo-unit. Verkrijgbaar met verschillende soorten instrumenten en bedieningspanelen. Compacte afmetingen.

QUASAR

Podo-unit: Cart met instrumententablet. Bedieningspaneel met toetsenbord en display met LED-indicatoren voor de bediening van de instrumenten.

Neem contact op


CONTATTACI

SMD Stern Podia

S.M.D. srl - Via Bruno Buozzi, 41 - 40057 Cadriano - Granarolo dell'Emilia (BO) - Tel. 051.766143 - Fax. 051.766093

export@smdmed.com - www.smdmed.com