SMD Stern Podia

Sinds 1985 ontwerpt, ontwikkelt, produceert en certificeert SMD 100% Made in Italy Stern Podia medische hulpmiddelen voor de podotherapeutische sector: podotherapeutische stoelen, podotherapie-units, slijpboxen, thermovormers en accessoires.

PROXIMA

Proxima is een nieuwe generatie podotherapeutische stoelen met een uniek en innovatief ontwerp dat alle kenmerken van andere podotherapeutische stoelen verbetert en ze op het maximale niveau brengt: minimale en maximale zithoogte van de markt, evenals de breedste rugleuning en zitting op de markt
Daarnaast stelt het nieuwe, unieke draadloze elektrische remsysteem de podotherapeut in staat om tot 350° te draaien en de podotherapeutische stoel met een simpele druk op de knop te stoppen.

ARCADIA

Podotherapeutische stoel met pantograafstructuur, 350° draaibaar en progressieve rem. Uitgerust met een draadloos bedieningspedaal met 3 geheugens en automatische terugkeer naar de nulpositie, stelt de Arcadia u in staat om 3 gemotoriseerde bewegingen uit te voeren: omlaag/omhoog , trendelenburg en rugleuning. Afhankelijk van het model kan hij worden uitgerust met 3, 4 of 5 motoren.

PLEION X

Podotherapeutische stoel met pantograafstructuur, 350° draaibaar en progressieve rem. Uitgerust met een draadloos bedieningspedaal met 3 geheugens en automatische terugkeer naar de nulpositie, stelt de Pleion X u in staat om 2 gemotoriseerde bewegingen uit te voeren: omlaag / omhoog en trendelenburg. Afhankelijk van het model kan hij worden uitgerust met 2, 3 of 4 motoren.

PLEION S

Podotherapeutische stoel met pantograafstructuur, 350° draaibaar en progressieve effectrem. Met Pleion S kunt u 2 gemotoriseerde bewegingen uitvoeren: omlaag / omhoog en trendelenburg.

LYRA

Podotherapeutische stoel met pantograafstructuur. Met Lyra kun je 2 gemotoriseerde bewegingen uitvoeren: omlaag / omhoog en trendelenburg

DENEB

Podo-unit uitgerust met een speciale gelede en compenserende arm waarmee u het instrumentenbord zowel horizontaal als verticaal kunt verplaatsen. 7” Touchscreen bedieningspaneel voor de bediening van de instrumenten en de Stern Podia podotherapiestoel.

LUNAR

Podo-unit uitgerust met een scharnierende arm waarmee het instrumentenbord horizontaal kan worden verplaatst. 5” Touchscreen bedieningspaneel voor de bediening van de instrumenten en de Stern Podia podotherapiestoel.

ATLAS

Podo-unit met instrumententablet met hangende slangen. Bedieningspaneel met toetsenbord en LCD-display voor het bedienen van de instrumenten en de Stern Podia podotherapiestoel.

EXAGONO

Combinatie van een podotherapiestoel en een podo-unit. Verkrijgbaar met verschillende soorten instrumenten en bedieningspanelen. Compacte afmetingen.

QUASAR

Podo-unit: Cart met instrumententablet. Bedieningspaneel met toetsenbord en display met LED-indicatoren voor de bediening van de instrumenten.

Neem contact op


CONTATTACI

SMD Stern Podia

S.M.D. srl - Via Bruno Buozzi, 41 - 40057 Cadriano - Granarolo dell'Emilia (BO) - Tel. 051.766143 - Fax. 051.766093

export@smdmed.com - www.smdmed.com