SMD Stern Podia

Siden 1985 har SMD designet, utviklet, produsert og sertifisert 100 % Made in Italy Stern Podia medisinsk utstyr for fotterapisektoren: fotpleiestoler, fotpleieenheter, slipebokser, termoformere og tilbehør.

PROXIMA

Proxima er en ny generasjon fotpleiestoler med en unik og innovativ design som forbedrer alle egenskapene som finnes i andre fotpleiestoler, og bringer dem til maksimumsnivået: minimum og maksimum setehøyde på markedet, samt markedets bredeste ryggstøtte og sete
I tillegg gjør det nye, unike trådløse elektriske bremsesystemet det mulig for fotterapeuten å rotere opptil 350° og stoppe podiatristolen med et enkelt knappetrykk.

ARCADIA

Pasientstoler med pantografstruktur, roterende 350° og progressiv effekt brems. Utstyrt med en trådløs kontrollpedal med 3 minner og automatisk retur til nullposisjon, lar Arcadia deg utføre 3 motoriserte bevegelser: nedstigning/oppstigning, trendellenburg og ryggstøtte. Avhengig av modell kan den utstyres med 3, 4 eller 5 motorer.

PLEION X

Pasientstoler med pantografstruktur, roterende 350° og progressiv effekt brems. Utstyrt med en 3-minnes trådløs kontrollpedal og automatisk retur til nullposisjon, lar Pleion X deg utføre 2 motoriserte bevegelser: ned/opp og trendellenburg. Avhengig av modell kan den utstyres med 2, 3 eller 4 motorer.

PLEION S

Pasientstoler med pantografstruktur, roterende 350° og progressiv effekt brems. Pleion S lar deg utføre 2 motoriserte bevegelser: nedstigning / oppstigning og trendellenburg.

LYRA

Pasientstoler med pantografstruktur. Lyra lar deg utføre 2 motoriserte bevegelser: nedstigning / oppstigning og trendellenburg

DENEB

Podiatry-enhet utstyrt med en spesiell leddet og kompensert arm som lar deg flytte instrumentbrettet både horisontalt og vertikalt. 7" kontrollpanel med berøringsskjerm med styring av instrumenter og den kombinerte Stern Podia fotpleiestolen.

LUNAR

Podiatry-enhet utstyrt med leddarm som gjør at instrumentbrettet kan flyttes horisontalt. 5” berøringsskjerm kontrollpanel med styring av instrumenter og den kombinerte Stern Podia fotpleiestolen.

ATLAS

Podiatry-enhet med instrumentbrett med opphengte slanger. Kontrollpanel med tastatur og LCD-skjerm for styring av instrumentene og den kombinerte Stern Podia fotpleiestolen.

EXAGONO

Operasjonsgruppe som kombinerer pasientstoler og fotterapienhet. Tilgjengelig med ulike typer instrumenttavler og kontrollpaneler. Kompakt størrelse.

QUASAR

Podiatry-enhet med instrumentnettbrett med opphengte slanger. Kontrollpanel med tastatur og display med LED-indikatorer for instrumentstyring.

Kontakt oss


CONTATTACI

SMD Stern Podia

S.M.D. srl - Via Bruno Buozzi, 41 - 40057 Cadriano - Granarolo dell'Emilia (BO) - Tel. 051.766143 - Fax. 051.766093

export@smdmed.com - www.smdmed.com