SMD Stern Podia

Az SMD 1985 óta tervez, fejleszt, gyárt és tanúsít 100%-ban Made in Italy Stern Podia orvostechnikai eszközöket a lábgyógyászati és lábápolási szektor számára: Lábgyógyászati székek, egységek, köszörűdobozok, hőformázók és kiegészítők.

PROXIMA

Proxima er en ny generasjon fotpleiestol, med et unikt og innovativt design. Den har forbedret alle egenskapene som allerede finnes i andre fotpleiestoler. Stolen har mulighet for både den høyeste og laveste setehøyden på markedet, samt markedets bredeste sete og ryggstøtte. I tillegg gjør det nye og unike, trådløse elektriske bremsesystemet det mulig for fotterapeuten og rotere stolen opptil 350°, og stoppe stolen med et enkelt tastetrykk.

ARCADIA

Lábgyógyászati szék áramszedő szerkezettel, 350°-os elforgatással és progresszív effektfékkel. A 3 memóriával és a nulla pozícióba való automatikus visszatéréssel rendelkező vezeték nélküli vezérlőpedállal felszerelt Arcadia 3 féle motoros mozgást tesz lehetővé: ereszkedés / emelkedés, trendellenburg és háttámla. A modelltől függően 3, 4 vagy 5 motorral szerelhető fel.

PLEION X

Lábgyógyászati szék áramszedő szerkezettel, 350°-os elforgatással és progresszív effektfékkel. A 3 memóriás vezeték nélküli vezérlőpedállal és a nulla pozícióba való automatikus visszatéréssel felszerelt Pleion X 2 féle motoros mozgást tesz lehetővé: lefelé / felfelé és trendellenburg. A modelltől függően 2, 3 vagy 4 motorral szerelhető fel.

PLEION S

Lábgyógyászati szék áramszedő szerkezettel, 350°-os elforgatással és progresszív effektfékkel. A Pleion S 2 féle motoros mozgást tesz lehetővé: ereszkedés/ emelkedés és trendellenburg.

LYRA

Lábgyógyászati szék áramszedő szerkezettel. A Lyra 2 féle motoros mozgást tesz lehetővé: ereszkedés / emelkedés és trendellenburg

DENEB

"Lábgyógyászati egység egy speciális csuklós és kompenzált karral van felszerelve, amely lehetővé teszi a műszerfal vízszintes és függőleges mozgatását is. 7 ""érintőképernyős vezérlőpanel műszerek kezelésével és a kombinált Stern Podia lábgyógyászati székkel."

LUNAR

Csuklós karral felszerelt lábgyógyászati egység, amely lehetővé teszi a műszerfal vízszintes mozgatását. 5"-os érintőképernyős vezérlőpanel műszerek kezelésével és a kombinált Stern Podia lábgyógyászati székkel.

ATLAS

Lábgyógyászati műszeregység műszerasztallal, felfüggesztett tömlőkkel. Kezelőpanel billentyűzettel és LCD kijelzővel a műszerek és a kombinált Stern Podia lábgyógyászati szék kezeléséhez.

EXAGONO

Működési csoport, amely egyesíti a lábgyógyászati széket és a lábgyógyászati műszeregységet. Különböző típusú műszerfalakkal és vezérlőpanelekkel kapható. Kompakt méret.

QUASAR

Lábgyógyászati műszeregység műszerasztallal, felfüggesztett tömlőkkel. A vezérlőpult billentyűzettel és LED-es kijelzőkkel van felszerelve a megfelelő műszerkezeléshez.

Kapcsolat


CONTATTACI

SMD Stern Podia

S.M.D. srl - Via Bruno Buozzi, 41 - 40057 Cadriano - Granarolo dell'Emilia (BO) - Tel. 051.766143 - Fax. 051.766093

export@smdmed.com - www.smdmed.com