SMD Stern Podia

Vuodesta 1985 lähtien SMD suunnittelee, kehittää, valmistaa ja sertifioi Stern Podia -lääkinnällisiä laitteita 100% Valmistettu Italiassa jalkaterapia-alalle: Jalkahoitotuoli, jalkahoitoyksiköt, hiomakoneet, lämpömuovauskoneet ja tarvikkeet.

PROXIMA

Proxima on uuden sukupolven jalkaterapiatuoli, jolla on ainutlaatuinen ja innovatiivinen muotoilu, joka parantaa kaikkia muiden jalkaterapiatuolien ominaisuuksia ja tuo ne maksimitasolle: markkinoiden vähimmäis- ja enimmäisistuinkorkeus sekä markkinoiden levein selkänoja ja istuin
Lisäksi uusi, ainutlaatuinen langaton sähköjarrujärjestelmä mahdollistaa jalkaterapeutin kääntymisen jopa 350° ja jalkaterapiatuolin pysäyttämisen yhdellä napin painalluksella.

ARCADIA

Podiatrinen jalkahoitotuoli virroittimen rakenteella, pyörivä 350 ° ja progressiivinen vaikutusjarru. Arcadia on varustettu 3-muistilla langattomalla ohjauspolkimella ja automaattisella paluulla nolla-asentoon, ja sen avulla voit suorittaa 3 moottoroitua liikettä: laskeutuminen / nousu, trendellenburg ja selkänoja. Mallista riippuen se voidaan varustaa 3, 4 tai 5 moottorilla. .

PLEION X

Podiatrinen jalkahoitotuoli virroittimen rakenteella, pyörivä 350 ° ja progressiivinen vaikutusjarru. Varustettu 3-muistilla langattomalla ohjauspolkimella ja automaattisella paluulla nolla-asentoon, Pleion X: n avulla voit suorittaa 2 moottoroitua liikettä: laskeutuminen / nousu ja trendellenburg. Mallista riippuen se voidaan varustaa 2, 3 tai 4 moottorilla.

PLEION S

Podiatrinen jalkahoitotuoli virroittimen rakenteella, pyörivä 350 ° ja progressiivinen vaikutusjarru. Pleion S: n avulla voit suorittaa 2 moottoroitua liikettä: laskeutuminen / nousu ja trendellenburg.

LYRA

Podiatrinen jalkahoitotuoli virroittimen rakenteella. Lyran avulla voit suorittaa 2 moottoroitua liikettä: laskeutuminen / nousu ja trendellenburg

DENEB

Jalkahoitoyksikkö, joka on varustettu erityisellä nivel- ja kompensoidulla käsivarrella, jonka avulla voit siirtää instrumenttitablettia sekä vaaka- että pystysuunnassa. 7" kosketusnäytön ohjauspaneeli, jossa on kojeiden hallinta ja yhdistetty Stern Podia-jalkahoitotuoli.

LUNAR

Jalkahoitoyksikkö, joka on varustettu nivelvarrella, jonka avulla voit siirtää instrumenttitablettia vaakatasossa.
5" tuuman kosketusnäytön ohjauspaneeli, jossa on kojeiden hallinta ja yhdistetty Stern Podia-jalkahoitotuoli.

ATLAS

Jalkahoitoyksikkö instrumenttitabletilla, jossa on värinätuki. Ohjauspaneeli, jossa on näppäimistö ja LCD-näyttö instrumenttien hallintaan ja yhdistettyyn Stern Podia-jalkahoitotuoli.

EXAGONO

Operatiivinen ryhmä, joka yhdisti podiatrinen jalkahoitotuoli ja Jalkahoitoyksikkö. Saatavana erityyppisillä instrumenttableteilla ja ohjauspaneelilla. Kompakti koko.

QUASAR

Jalkahoitoyksikkö instrumenttitabletilla, jossa on värinätuki.
Ohjauspaneeli, jossa on näppäimistö ja näyttö LED-ilmaisimilla instrumenttien hallintaa varten.

Ota meihin yhteyttä


CONTATTACI

SMD Stern Podia

S.M.D. srl - Via Bruno Buozzi, 41 - 40057 Cadriano - Granarolo dell'Emilia (BO) - Tel. 051.766143 - Fax. 051.766093

export@smdmed.com - www.smdmed.com