SMD Stern Podia

Din 1985 SMD proiectează, dezvoltă, produce și certifică dispozitive medicale Stern Podia 100% Fabricate în Italia pentru sectorul podiatric: scaune podiatrice, unități podiat, șlefuitoare, mașini termoformante și accesorii.

PROXIMA

Proxima este o nouă generație de scaune de podiatrie cu un design unic și inovator care îmbunătățește toate caracteristicile prezente în alte scaune de podiatrie, aducându-le la nivelul maxim: înălțimea minimă și maximă a scaunului de pe piață, precum și cel mai lat spătar și scaun de pe piață
În plus, noul sistem unic de frânare electrică fără fir permite podiatrului să se rotească până la 350° și să oprească scaunul de podiatrie prin simpla atingere a unui buton.

ARCADIA

Fotoliu electric cu structură pantografică, rotativ la 350 ° și frână cu efect progresiv. Echipat cu o pedală de control wireless cu 3 memorie și revenire automată în poziția zero, Arcadia vă permite să efectuați 3 mișcări motorizate: coborâre / urcare, trendellenburg și spătar. În funcție de model, acesta poate fi echipat cu 3, 4 sau 5 motoare.

PLEION X

Fotoliu electric cu structură pantografică, rotativ la 350 ° și frână cu efect progresiv. Echipat cu o pedală de control wireless cu 3 memorie și revenire automată în poziția zero, Pleion X vă permite să efectuați 2 mișcări motorizate: coborâre / urcare și trendellenburg. În funcție de model, acesta poate fi echipat cu 2, 3 sau 4 motoare.

PLEION S

Fotoliu electric cu structură pantografică, rotativ la 350 ° și frână cu efect progresiv. Pleion S vă permite să efectuați 2 mișcări motorizate: coborâre / urcare și trendellenburg.

LYRA

Fotoliu electric cu structură pantografică. Lyra vă permite să efectuați 2 mișcări motorizate: coborâre / urcare și trendellenburg

DENEB

Cabinet instrumentar Podolog echipată cu un braț special articulat și compensat care vă permite să mutați tableta instrumentului atât pe orizontală, cât și pe verticală.

Panou de control cu ecran tactil de 7" cu gestionarea instrumentelor și fotoliul combinat Stern Podia.

LUNAR

Cabinet instrumentar Podolog echipată cu un braț articulat care vă permite să mutați tableta instrumentului în plan orizontal.

Panou de control cu ecran tactil de 5" cu gestionarea instrumentelor și fotoliul combinat Stern Podia.

ATLAS

Cabinet instrumentar Podolog cu tabletă de instrument cu suport pentru tolbă. Panou de control cu tastatură și afișaj LCD pentru gestionarea instrumentelor și fotoliul combinat Stern Podia.

EXAGONO

Grup operațional care a combinat fotoliul și cabinet instrumentar Podolog. Disponibil cu diferite tipuri de tablete de instrumente și panouri de control. Dimensiune compactă.

QUASAR

Cabinet instrumentar Podolog cu tabletă de instrument cu suport pentru tolbă.

Panou de control cu tastatură și afișaj cu indicatoare LED pentru gestionarea instrumentelor.

Contactați-ne


CONTATTACI

SMD Stern Podia

S.M.D. srl - Via Bruno Buozzi, 41 - 40057 Cadriano - Granarolo dell'Emilia (BO) - Tel. 051.766143 - Fax. 051.766093

export@smdmed.com - www.smdmed.com